Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.TUISYEN Math PERCUMA (KSSR) - SELANGOR DAN KUALA LUMPUR Personal Ad

6 days ago Jobs Selangor   17 views

RM4,000

  • tuisyen-math-percuma-kssr-selangor-dan-kuala-lumpur-big-0
  • tuisyen-math-percuma-kssr-selangor-dan-kuala-lumpur-big-1

0.0 star

Location: Selangor
Salary: RM4,000

MALAH UNTUK SELURUH RAKYAT MALAYSIA

MENGIKUT SUKATAN KSSR

Sambil boleh manjana pendapatan RM 4K SEBULAN

INI bermanfaat Untuk anda....


Masih ramai anak-anak kita..murid-muridTahun 3, 4, 5 dan 6 belum boleh menguasai PECAHAN, PERPULUHAN, POLANOMBOR, PERATUS, NOMBOR BULAT, PERTUKARAN UNIT CM,M,KM, PERTUKARANUNIT SAAT, MINIT, JAM dan lain-lain.

Sebab itu saya sangat syorkankawan-kawan DAPATKAN Modul Pantas Matematik ini kerana dalam modulini banyak latih tubi soalan.

LEBIH MENARIK, bukan hanya latihan dancontoh yang disertakan, ia turut disertakan dengan rakaman VIDEOpengajaran oleh Cikgu Fadli (GURU KEMENTERIAN )

Persoalan setiap 40 orang murid didalam satu kelas terjawab disini.

VIDEO yang menarik ini memberi PANDUAN yang betul dan AMAT MUDAH difahami.

Belajar sendiri di rumah dan skor A Matematik.

Hangat diPasaran!!!! Ebook ini menjadi rebutan ramai. Setakat soalan latihan, kat kedai-kedai buku berlambak adajual. Namun penerangan lengkap video dari Cikgu Fadli untuk setiapsubtopik inilah yang menjadikan Ebook ini 'RARE' dan disukai ramai.

Sebab anak-anak lihat video dulukemudian baru buat latihan. Dah faham terus buat. Lihat sendiricontoh soalan ansur maju yang ada dalam Ebook Modul Pantas Matematikini

Ada 11 modul dan 11 video tau dalamEbook ini. Memang untung siapa yang beli sebab boleh tengok RAKAMANVIDEO MENARIK PENGAJARAN oleh Cikgu Fadli berkali-kali yang mudahdifahami dan modul juga boleh diulang cetak banyak kali.

Dapatkan segera di link berikut

https://modulmatematik.onpay.my/order/form/mm001/Sarah84

Whatsaap

012-3510332

Tags:

gombak

 

This ad has no reviews yet. Be the first to leave a review.


Untitled Document

Back to Top