Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

INGIN HANTAR BARANG KE SABAH,LABUAN DAN SARAWAK ? Business

1 month ago Services Johor   34 views

0.0 star

Location: Johor

" MUDAH SELAMAT,JIMAT DAN DIPERCAYAI "

Kami Far Eastern Freight Agencies (J) Sdn Bhd menyediakan perkhidmatan logistik terbaik dan berpatutan khas untuk pengimport dan pengekport. Kami mengalu-alukan syarikat ataupun perseorangan menggunakan servis perkhidmatan yang kami sediakan. Perkhidmatan ini merangkumi Door to Door. Kami juga membuat penghantaran kereta selain barangan untuk dihantar ke Sabah dan Sarawak.Perkhidmatan hantar barang ke Sabah dan Sarawak adalah melalui kapal laut dan kontena kargo secara Full Container Load (FCL) dan Loose Container Load (LCL).

Antara perkhidmatan yang kami sediakan :-

1) Airfrreight (Worldwide)

2) Seafreight (Worldwide)

3) Inland Transport

4)Custom Clearance (K1.K2.K3,K8)

5) RO-RO Services (Sabah & Sarwak)

6) Warehouse Storage

7) Full Container Load ( FCL) Iaitu jenis pengiriman barang menggunakan kontena. Sesuai dengan kuantiti barang yang banyak dan ingin memuatkan perabot rumah,kereta,motosikal dalam satu kontena yang sama.

8) Less Container Load (LCL) Iaitu jenis pengiriman barang yang sedikit. Untuk hantar barang ke Sabah dan Sarawak anda bole memilih jenis pengiriman barang ini jika kuantiti barangan sedikit

9)Other Service

10) Barang-barang yang memerlukan permit seperti rokok,besi,tayar,makanan sejuk beku seperti daging ayam,dan lain-lain kami boleh selesaikan.Tertakluk terma dan syarat.

Kami bersedia memenuhi kehendak pelanggan bagi tujuan penghantaran barangan peribadi , perniagaan kereta dan lain-lain. Harga yang kami tawarkan adalah termurah mengikut saiz dan berat barang yang hendak dihantar.

HARGA KAMI BERPATUTAN MENGIKUT BAJET ANDA !

Tuan/puan boleh menghubungi pengurus kami untuk Quotation dan harga terbaik.

LIS :01931624

Whatsapp (01127579714)

Email: Fefajbsales1@fefa.com.my / Fareasternf12@gmail.com


 
Note: You must be logged in to post a review.